mandag den 15. november 2010

Frokostpause

 

 

DSC03329

 

Nogle gange trænger jeg til at puste ud og slappe af, når jeg er under pres. Andre gange er det, der skal til, at få sat nogle flueben, at få elimineret nogle punkter på den evindelige to-do-liste. Og det, der virker allerbedst, er at gøre nogle nogle af de ting, der ikke er jævnligt tilbagevendende, men noget af det, jeg ikke lige plejer.

Min mandagsfridag er efterhånden begyndt at køre i en fast rytme (det er jeg rigtig god til, det med rytmer, men de kan også gå mig på nerverne, når de bliver grænsende til ufravigelige) – sådan noget med lidt sump ved den bærbare (man skal jo lige i gang med en kop kaffe), oprydning, støvsugning, vasketøj, sump igen, og pludselig fløj dagen afsted, uden jeg følte at have fået det ud af den, jeg havde forestillet mig.

Men i dag har været anderledes. Jeg har været ude. I haven! Sådan på den aktive måde – taget dahliaknolde ind, sat forårsløg og hængt en lyskæde op. Med masser af sol på. Og det har været SÅ godt. Nu er frokostpausen slut, og jeg er klar til en svingom med støvsugeren. Med en fantastisk følelse af at have et par to-does færre hængende over hovedet.

Og solen skinner stadig!

2 kommentarer:

  1. Helle Nørgaard Nielsen15. november 2010 kl. 18.15

    Kender det godt - det er en fantastisk fornemmelse med de flueben : )

    SvarSlet
  2. Det er det, Helle - jeg sluttede ovenikøbet af med en gang vinduesvask (i stueetagen), så jeg er noget kæphøj (og en smule træt...) ;o)

    SvarSlet