mandag den 8. november 2010

Morgenkrystaller

 

 

DSC03228

DSC03232

DSC03237

DSC03240

DSC03244

DSC03245

DSC03248

DSC03260

DSC03251

DSC03258

DSC03270

DSC03262

 

Det var skønt at mærke Frejas begejstring over en verden klædt i hvidt, da vi fulgtes ad til skole i morges (og hun kan mellem os sagt ellers godt være noget af et brokkehovede, når onde-mor forlanger, at transporten til og fra skole foregår på gåben).

Det var virkelig også smukt at gå i et landskab pyntet med isblomster og krystaller overalt. Vi tog os tid til at studere de små diamanter, inden solen begyndte at sprede sine stråler og med bløde strøg at male farver på den vågnende verden.

På sådan en smuk fridag vil jeg forsøge at skubbe alle tanker om arbejde til side, selv om det er svært, når tingene hober sig op og fylder for meget i mit lille hovede. Weekenden har været godt fyldt, og jeg trænger til både at være og agere i min egen hule. Rengøringen er overstået, vaskemaskinen snurrer, og lidt netbank er den næste “burde”, men så er der altså også lystbetonede ting på programmet. Måske lidt have, måske en lyskæde, måske lidt hækling og helt sikkert lidt bloglæsning.

Og dagens første kop kaffe.

Rigtig god solskinsdag til dig!

7 kommentarer:

 1. Wow! Sikke en fantastisk natur vi lever i, tak fordi du mindede mig om det :o)
  Og dejlig måde at gå til skole på, i roligt tempo, og med tid til at nyde!

  SvarSlet
 2. Ja, den er da vidunderlig, Miriam, særligt når den pynter sig lidt ekstra :o)
  I dag lykkedes det med tid og godt humør, andre dage er det med stress og jag - sådan er det vist bare...

  SvarSlet
 3. Godt at læse at jeg ikke er den eneste mor, der kan blive brokket over. Hos os syntes ældstesønnen ikke han skulle bruge cykelhjelm til morgen, for så kunne han ikke have sin hue på.
  Og sikke mange smukke billeder du har taget på sådan en smuk morgen med frostgrader - det gør ikke noget først at se dem her sidst på eftermiddagen.
  Knus fra Pia

  SvarSlet
 4. Nej, der brokkes jævnligt her, Pia ;o) Men det ville også være trist, hvis de ikke havde deres egne meninger - så må vi tage det brok med, det giver...

  Tak, Pia og Malene - det var jo bare fantastiske motiver, derude...

  SvarSlet
 5. Helle Nørgaard Nielsen9. november 2010 kl. 10.26

  Wow, og sikke kameravinkler på nogle af motiverne!

  SvarSlet
 6. Ja, det er sjovt at eksperimenter lidt, Helle...

  SvarSlet