mandag den 29. juni 2009

Flyttet!

 

Roser

 

Vi er meget trætte, men også meget, meget glade og taknemmelige. Alt er bare gået så godt, ikke mindst takket være vores familie og venner, som har været utroligt søde og villlige til at hjælpe.

Ugen op til flyttedagen var hård. Der var stadig meget at lave her i huset, samtidig med at der stadig var meget at pakke (vi har rigtig mange ting!!!), og arbejdet skulle også have en smule opmærksomhed hist og her. Heldigvis kunne det holdes på et minimum, en klar fordel ved mine skæve arbejdstider, så jeg skal bestemt ikke klage! Men det gik alt sammen, og selve flyttedagen kørte på skinner.

Kattene hentede vi om aftenen på flyttedagen, efter at alle vores hjælpere var taget hjem – og de ser faktisk også ud til at kunne føle sig hjemme her. De holder sig mest i kælderen, hvor de blev lukket ud, og hvor deres mad står, men de går mere og mere på opdagelse i resten af huset, og begynder også at spinde og slappe af i sofaen sammen med os andre.

 Lavendel

 

Nu går vi og hygger os med at pakke ud, sætte på plads og føle os tilrette. Det pragtfulde vejr sætter prikken over i’et, selvom det ellers ikke er meget, vi er ude i det – det er mest det indendøre, der trækker i os lige nu – men ind imellem er det skønt at vende en tur i den pragtfulde have og indsnuse sommeren.

Der er stadig arbejde at gøre. I dag har vi gjort rent i rækkehuset – en sur opgave, når man egentlig bare har lyst til at forskanse sig her, men med en god venindes selskab – og hjælp – blev det faktisk rigtigt hyggeligt. Børnenes værelser blev ikke færdige inden indflytningen, der mangler maling og gulvtæpper, men jeg prøver at tage tingene som de kommer, og så er alting stadig så nyt og spændende, at energien – næsten – kommer af sig selv…

 

Med skur/legehus i baggrunden

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det bare skønt, Annette!
    Og IGEN meget smukke billeder... (;

    SvarSlet
  2. Tak, Helle - motiverne kommer jo helt af sig selv i den have :o)

    SvarSlet