tirsdag den 2. juni 2009

Spidskål og laks

 

Spidskål og laks

 

½-1 kg kartofler skæres i kvarte og koges knapt møre i letsaltet vand. Et groftsnittet spidskål og 300 g frosne ærter tilsættes og koges med de sidste par minutter.

Dertil en let lille sovs, bestående af 1/4 madlavningsfløde, 1 dl vand og en maizenajævning, smagt til med muskat, salt og peber.

Serveres med et rundhåndet drys persille.

Og stegt laks.

Uhm…

4 kommentarer:

  1. Øjj, det ser godt ud - jeg er ret vild med spidskål... ja, og laks!!

    Håber det går bedre med stakkels Emil...

    SvarSlet
  2. Det er jeg også, Helle :o)
    Det går fremad, men han har stadig feber, og har holdt sofaen hele dagen...

    SvarSlet
  3. Laks er altid godt! En af yndlingsretterne når det skal gå lidt stærkt er laks og spinat. En tallerkenfuld i mikroovnen med frossen laks og spinat og dernæst salt og peber til. Det smager godt - og er både hurtigere, sundere og billigere end snaskmad :-)

    SvarSlet
  4. Uhm ja, Stine, laks og spinat er altid en sikker kombination - og meget sund :o)

    SvarSlet