mandag den 15. juni 2009

Så er vi i gang!

 

Den længe ventede dag oprandt endelig, og huset er nu vores! Pænt og nysseligt blev det afleveret, og få timer senere så det sådan ud:

 

Gebrokkent

 

Det er vores gode ven, håndværkeren, der står for ødelæggelserne, men heldigvis også for genopbygningen med flotte franske døre, og det hviler trygt i hans hænder. Imens har jeg kørt fra Herodes til Pilatus, købt malergrej og hvad der nu hører sig til, og påbegyndt grundrensningen.

Emil har også taget sin tørn – det er hyggeligt at kunne være fælles om opgaverne.

 

Fejedreng

 

Imens er Freja på lejr (overnatning på skolen), og Tumle har tilbragt dagen hos dyrlægen, pga. betændelse i et led i benet – den stakkel kan næsten ikke gå – så der er nok at holde styr på. Men vi er glade og ved godt mod – har været hjemme at vende omkring noget aftensmad, og er nu på vej igen. Vores fremtidige hjem kalder…

9 kommentarer:

  1. Tillykke med at I har fået nøglen!
    Og hvor ser det godt ud - ja, altså ikke murbrokkerne men køkkenet bagved. Det skal nok blive supergodt, når I er færdige med at lave om, male mv.

    Stakkels Tumle... Håber han snart får det bedre!

    SvarSlet
  2. Rigtig hjertelig tillykke med nyerhvervelsen. Der er næsten ikke noget så maveboblende, som at skulle flytte ind i et nyt hus :-)

    SvarSlet
  3. Tillykke med overtagelsen, hvor bliver det spændende, hvad I får ud af ombyg og maling :)

    SvarSlet
  4. Til lykke med nøglen til jeres nye hjem :-) Det bliver da spændende, hvordan det ender med at se ud.
    Knus fra Pia

    SvarSlet
  5. TILLYKKE. Det bliver så skønt at få lov at bygge op helt efter jeres ønsker. Jeg har været der nogen gange efterhånden og det er hårdt, men også sjovt og der flyder en god fælles energi der gør at man kan holde til mere end man ellers ville kunne.

    SvarSlet
  6. Stort tillykke - vi glæder os rigtig meget til at se det om bare kort tid!
    Og god arbejdslyst.

    SvarSlet
  7. En super dejlig fornemmelse er det at stå der med nøglen i lommen - og vide at den tilhører ens egen familie! At man kan gøre lige det man har lyst til!

    Et stort tillykke til jer alle med jeres nye hjem. Det bliver spændende at skabe nye rammer for jeres familie.
    Det ser allerede skønt ud med køkkenet (og de franske døre)...det bliver sjovt at følge. :0))

    SvarSlet
  8. Tusind tak, allesammen - det er en helt igennem maveboblende fornemmelse at stå i sin egen stue og kigge ud i haven - jeg havde faktisk ikke forestillet mig, at det ville være så skønt :o)

    Jeg har det lige, som du beskriver, Marina, for kroppen er helt igennem træt, men jeg er bare glad - og glæder mig til at fortsætte slæbet i morgen :o)

    SvarSlet
  9. Det ligner et kommende, rigtig, rigtig flot køkken - det kan man se på vinklen :-)
    Køleskabet ligner lidt et stilbrud, men I skal male, siges der; så det passer helt sikkert flot sammen alt sammen, når I har haft fingrene imellem :-)

    Mange gange til lykke med jeres nye hus.

    Haven og terrassen ser superhyggelige ud, ser jeg på dit næste indlæg - lige præcis det rigtige til de gode sommeraftener.

    SvarSlet