mandag den 21. februar 2011

Hip hip

 

 

DSC04827

 

En ny serie hverdage er startet festligt – i dag er nemlig Brians fødselsdag. Og mens staklen tilbragte det meste af sin dag på job, har jeg fejret den med en tur på frisørskolen.

Hvis tid virkelig var penge, var der ikke meget sparet, for jeg kunne kun få min længe ventede klip og farve ved at blive klippet i dag og farvet i morgen. Men det må jeg så tage med, for nu kunne den ikke strækkes længere.

Vel hjemme igen fortsatte fejringen med en morfar på sofaen (man har jo været tidligt oppe…), en lækker, svampet banankage med chokolade og nødder blev bikset sammen, og da fødselaren vendte hjem, blev han fejret med maner.

 

DSC04832

 

Festmiddagen bød på oksecuvette (desværre ikke helt rød – bedre held næste gang – men mør og velsmagende) med hvidløg og timian, hasselbackkartofler, svampe, ristet i smør, kogt ind med basillikum og drysset med saltflager og friskkværnet peber – og en salat af rødbeder, gulerødder og æbler, kørt til ukendelighed i foodprocessoren og rørt med creme fraiche. Dertil en god Ripasso. I al beskedenhed var det en fantastisk menu, vi der fik bikset sammen!

Og med højt humør, discodans i køkkenet (af den galeste slags) og sjov med børnene, blev der sat et dejligt punktum for den dag. Nu er vi flade, ugen er først lige begyndt, og der samles kræfter…

4 kommentarer:

 1. Helle Nørgaard Nielsen21. februar 2011 kl. 23.18

  Tillykke med gemalen : )

  SvarSlet
 2. Hej Annette!
  Til lykke med manden i går :-) Lyder som om det var en dejlig dag og en lækker middag I fik jer. Og herligt med diskodans :-)

  Knus fra Pia

  SvarSlet
 3. Tak, Pia - den fik ikke for lidt, og det var sjovt ;o)

  SvarSlet