onsdag den 11. februar 2009

Førstehåndsindtryk

 

Dagen er brugt i tosomhed. Børnene blev sat af hos deres farmor og farfar, og så tog vi ellers på huskiggeri. 5 huse har vi set i alt. Nogle kunne forholdsvist hurtigt sorteres fra. Andre krævede en grundig overvejelse, og tilbage står vi med to gode muligheder.

Intet er afgjort, der er stadig masser af spørgsmål, nogle svar, og endnu flere nye spørgsmål. Der skal soves mange gange på det, der er en mavefornemmelse, der skal have lov at udvikle sig, og der er stadig masser af tid. Måske bliver husene solgt til anden side, inden vi får tænkt færdig, men så kommer der sikkert nye huse. Vi prøver stadig at minde os selv og hinanden om, at vi ikke har travlt, og det tager tid at tage så stor en beslutning - men hvor er det bare HEEEELT VILDT SPÆNDENDE!!!

I morgen pakker vi sydfrugterne og tager på ferie - vi vil nyde en række dage med masser af hygge, nærvær, samvær og snak - og lur mig, om ikke et par af snakkene vil dreje sig om hus...

9 kommentarer:

  1. Kære Annette!
    Det er godt nok spændende. Jeg kan godt forstå hvis I har sommerfugle i maven og ikke kan sove så meget pga. en masse tanker om fremtiden :-)

    Rigtig god ferie - håber I får slappet en masse af og nydt hinandens selskab, og det ville da være underligt, hvis ikke snakken faldt på hus......

    Knus fra Pia

    SvarSlet
  2. Sommerfuglene flakser lystigt rundt, Pia - jeg sover heldigvis fint - og drømmer om huse ;o)
    Tak - også rigtig god ferie til jer!

    SvarSlet
  3. Du kan godt regne med at noget af snakken vil dreje sig om hus - vi glæder os til at høre nærmere :-)

    SvarSlet
  4. Og vi glæder os til at fortælle, Vibeke :o)

    SvarSlet
  5. Ja, spændende, spændende med husene... !!
    Rigtig go` ferie og tak for brevet, Annette !
    Jeg har haft besøg af mine 2 fadderpiger et par dage. Vi har været i svømmehallen i ikke mindre end 3 timer, hygget os, snakket, læst bøger - og daset lidt i sengen fra morgenstunden... skønt : )

    SvarSlet
  6. Oh jeg ville elske at skulle købe hus.
    I har tiden med jer; det er godt nok mange år siden, det i sådan en grad har været købers marked.
    Rigtig god fornøjelse - både med ferie og huskøb :-)

    SvarSlet
  7. Tak, Helle - ferien var dejlig!
    Det lyder også som om, I har haft nogle skønne dage, jeg tror da, dine fadderpiger nyder sådan et par tøsedage med masser af hygge og opmærksomhed :o)
    Ellen, det er i den grad købers marked, det var også derfor, vi kom på den tanke at undersøge, hvordan banken ville forholde sig til et evt. huskøb - tak skal du ha' :o)

    SvarSlet
  8. Det lyder godt nok spændende!! Jeg synes der går lidt mode i det der med at købe hus... ;o)

    SvarSlet
  9. Det er rigtig spændende, brormand, og ja, vi følger trenden ;o)

    SvarSlet