torsdag den 24. april 2008

At lande...

 

Jeg ordner billeder i vildskab.

Om lidt ankommer min kære søster, og der skal være lidt i albummet til hende at fordybe sig i. Hun har en svaghed for at se billeder, og for mig er det en god anledning til at få gjort noget ved mit evige hængeparti. For nogen er det nok at have billederne på computeren, men jeg synes nu, det er mest rigtigt at have et udvalg i album.

Imens ligger to fjantetøser og griner højlydt oppe på Frejas værelse. Hun har besøg af en veninde, og de har åbenbart en del at indhente. Hver gang jeg kommer op for at tysse på dem, siger de, at de altså bare ikke kan sove - det kan jeg da egentlig godt forstå... Det er dejligt at høre, som de hygger sig sammen, og heldigvis er det snart weekend, så de skal nok få sovet ud igen.

Jeg selv begynder efterhånden at være landet igen efter de festlige dage i Roskilde.

Det er dejligt at komme hjem til familien, men det tager et par dage for mig at falde ned igen - ind i mellem kan jeg godt savne at have mange kolleger omkring mig til hverdag. Jeg er et meget socialt menneske, og sidder egentlig på en ret ensom post i mit arbejde - forstå mig ret - jeg er meget glad for mit arbejde og har ikke lyst til at bytte med nogen, men kan bare godt savne det fællesskab, der er på en arbejdsplads med mange kolleger.

Det har været en lang arbejdsdag i dag - der er meget at indhente, når jeg har været fraværende i både denne og sidste uge - men nu vil jeg sætte mig tilbage og hygge mig med at ordne billeder...

2 kommentarer:

  1. Jeg kan godt forstå du savner at ha kollegaer omkring dig i hverdagen. Til gengæld lyder det som 3 hyggelige dage du har haft med kollegaerne.

    SvarSlet
  2. Anette - det var nogle rigtig hyggelige dage, og dejligt, at vi har den mulighed!

    SvarSlet