- denne gang med kartoffelsalat...
1 kg små kartofler skrubbes og koges, og blandes sammen med 500 g bønner, der har fået et kort opkog.
3 spsk æblevinedike og 1 spsk honning blandes med 2 små finthakkede rødløg, 1 fed presset hvidløg, salt og peber - dressingen vendes sammen med kartofler og bønner.
Kyllingerne har fået en skefuld pikant smøreost ind under skindet, er drysset med salt og peber, og stegt i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter.
Velbekomme!
Uhm, det lyder virkelig lækkert. Mon ikke den kylling kunne gøre sig godt i grillen også? Jeg tror det skal komme an på en prøve, sammen med din lækre kartoffel/bønnesalat.
SvarSletValdemarsro, det kunne da godt være - jeg ved ikke, hvordan smøreosten vil reagere på en grill, men det vil sikkert smage godt.
SvarSletVi er ikke så gode til at komme i gang med grillen, men når det endelig sker, er jeg vild med det!