fredag den 11. april 2008

Sommerklar

 
 

Så er børnene fuldt ekviperet på fodtøjsfronten og klar til en ny sæson. Jeg kunne ikke stå for disse Ecco-sandaler - jeg er helt vild med kombinationen rød og lyseblå, og sammen med det småternede er de bare indbegrebet af romantisk sommer. Heldigvis var Freja nem at overtale. Hun er ellers en, der ved, hvad hun vil have - ligesom sin storebror, og det er ikke altid, deres smag er lig moderens. Men denne gang er jeg fuldt ud tilfreds med udfaldet. Skoene til Freja blev de fineste guld, de er for længst monteret, og det ser ud til, at hun vil bo i dem fremover.

Og Emil, min "lille" dreng, skal nu op i str. 37 - han når mig også efterhånden til halsen, mærkeligt at se sine små poder blive så store, men det er jo fuldstændigt, som det skal være :o)

4 kommentarer:

 1. Sikke fine røde sandaler - godt I blev enige. Str. 37 er helt vildt, jeg bruger str. 36 i de fleste sko ;-)

  SvarSlet
 2. Stine, det var da en fin lille størrelse :o)
  Jeg fortalte ham også, at han nu bruger samme størrelse som mange voksne kvinder - det syntes han, var helt vildt :o)

  SvarSlet
 3. Ak ja, knægten min på 12, er allerede oppe i str. 41, og jeg syntes lige at han var ved siden af mig, med mine str. 39...
  Det går stærkt, som det nu skal :o)

  SvarSlet
 4. Ja, Bambi, det går nemlig hurtigt - eller også tænker man bare ikke på det i perioder, og så pludselig opdager man det på sådanne målbare ting som f.eks. skostørrelse.

  SvarSlet