tirsdag den 15. april 2008

Øv...

Jeg ligger her i sengen med en smule feber og en hals, der overhovedet ikke er samarbejdsvillig.
Den er så øm og tyk, at jeg helst hverken taler eller synker (sikke en ro, familien har haft her til morgen)...
Men det er virkelig noget hø, at jeg skal ligge her igen. Jeg plejer ellers ikke sådan at ligge syg hele tiden og så igen. Og jeg har virkelig svært ved at acceptere, at det skal være sådan.
Jeg havde jo så mange ting, jeg skulle nå. Der var ingenting på programmet i dag, der krævede min tilstedeværelse - så på den måde er det jo meget godt - men dagen skulle bruges til forberedelse, så det betyder jo bare mere travlhed, når jeg er tilbage på pinden igen.
Nå, men den tid, den sorg. Nu hvor jeg alligevel ligger her, kan jeg jo lige så godt få det bedste ud af det. Så jeg tror lige, jeg vil starte med en lur...

6 kommentarer:

 1. Ja den tid den sorg... Pas nu på dig selv :-D

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring!

  SvarSlet
 3. God bedring - det er træls med sådan en omgang. Håber du hurtigt bliver frisk igen.

  SvarSlet
 4. Tak skal I have, allesammen.

  SvarSlet
 5. Nogle gange har kroppen bare brug for at restituere og slappe af, og det vel det din krop gør lige nu... Så det er nok bedst at lade den komme sig og acceptere, at det er sådan det er : )
  Jeg ved udmærket godt, at det kan være nemmere sagt end gjort, og kender godt det med, at sygdom altid kommer, når det er mest ubelejligt!! Men hvis du skal være helt ærlig, Annette - hvornår vil det så passe dig at være syg ??? Så må kroppen jo selv finde ud af, hvornår den trænger til at lade op... : )

  SvarSlet
 6. Jeg ved det, Helle - og nej, det vil jo aldrig passe ind i mine planer at ligge syg :o)
  Jeg har vist også accepteret tingenens tilstand nu - jeg kan også mærke, at jeg er i bedring, så jeg ser meget lysere på det hele nu...

  SvarSlet