mandag den 7. april 2008

Stille eftermiddag

 

I modsætning til normale mandage har jeg været på arbejde i dag. Bare lidt omkring middag - så jeg har nydt en morgen med god tid - og til gengæld får jeg en erstatningsfridag. Dem kan jeg sagtens bruge nogle stykker af - der er mange lørdage her i foråret, hvor jeg egentlig godt kunne bruge en fridag, og så mange har jeg jo ikke normalt at tage af, så den falder tørt og skal bruges med omhu.

I eftermiddag har jeg været med Emil på biblioteket. Vi slæbte en kæmpestak bøger med hjem - det er dejligt med friske forsyninger til børnene, og nu er her en velsignet ro, for begge børnene sidder fordybet i hver deres bunke bøger. Det er godt, at de har evnen til at fordybe sig i bøgernes verden - det er en gave, som jeg håber, de kan få meget glæde af gennem hele livet.
 
Solen bager ind gennem vinduerne. Luften udenfor er mild, min forkølelse aftager vist i styrke, jeg sidder og nyder mine søde bellis og synes, at livet egentlig slet ikke er så værst sådan en mandag eftermiddag.

7 kommentarer:

 1. Så er din forkølelse draget nordpå, jeg vågnede forkølet og med ondt i halsen, det bliver bare værre og værre. Glæder mig til om 1½ time hvor jeg har fri...

  Lyder som en dejlig dag du har haft, også selvom fridagen blev inddraget...

  SvarSlet
 2. Sådan en mandag er ikke værst :-) Der har oså været det skønneste vejr i dag, ahhh forår

  -og det er dejligt at høre de er så glade for bøger og for at læse, det skal nok hænge ved

  SvarSlet
 3. Ja det er en meget stor gave at kunne det :-D

  SvarSlet
 4. Det lyder som en rigtig god bytning med lidt arbejde omkring middag i dag - og til gengæld en HEL erstatningsfridag !
  Jeg kan lige se børnene for mig med hver deres stak bøger - skønt : )

  SvarSlet
 5. Øv, Stine - det lyder ikke rart. Rigtig god bedring, jeg håber, du kommer hurtigere igennem den, end jeg!

  Nej, Valdemarsro - sådan en mandag er ikke dårlig - og når der er forår i luften, kan man næsten klare hvadsomhelst :o)

  Ja, Bambi - og især i disse computer- og TV-tider varmer det mit hjerte at se dem fordybet i en bog :o)

  Det er et godt byt, Helle - især fordi jeg hellere vil have fri lørdag som resten af familien end mandag. Arbejdsbyrden kan jo godt være den samme (f.eks. en enkelt begravelse), men det betyder meget at kunne planlægge at tage lidt længere væk.

  SvarSlet
 6. Børn og bøger er den dejligste kombination, den er værd at værne om og dyrke!

  Jeg har slæbt pigerne med på biblioteket fra de var helt små, og i dag lever de meget af livet med snudeskaftet i en bog, og det er med til at give dem så mange oplevelser.

  Jeg mærker, at i havde en skøn eftermiddag...

  SvarSlet
 7. Anne, jeg har selv brugt rigtig meget af min barndom med snuden i en bog, og jeg har nemlig fået så mange gode oplevelser, som jeg gerne vil give videre til mine børn.
  Vi havde en dejlig eftermiddag :o)

  SvarSlet