mandag den 21. april 2008

Tre dages luksus!

 

Tasken er pakket, og jeg er SÅ klar!

Jeg er på vej til organisternes årsmøde i Roskilde. Det lyder måske kedeligt, men det er det absolut ikke! Foran mig ligger tre fantastiske dage med masser af inspiration, koncerter og foredrag - tre dage, hvor jeg skal mødes med en masse kolleger - hvor vi kan udveksle erfaringer på godt og ondt - bare det at møde ligestillede er en luksus, jeg ikke har til hverdag i mit erhverv. Og for lige at sætte prikken over i'et, bliver det også tre dage på luksushotel, med alt hvad dertil hører af forkælelse og lækker mad! Så er det så mærkeligt, at jeg glæder mig?

Og så er det så ekstremt sjældent, jeg kører i tog, at det er en oplevelse i sig selv! Jeg elsker at køre igennem det smukke landskab, hvor man ser alt lidt fra bagsiden i forhold til, når man kører på landevejen. At sidde og lade tankerne tage på langfart, mens landskabet suser forbi. Jeg elsker stemningen i toget, roen og tiden, som ligger foran mig og kan bruges på hækletøjet, bøger og blade eller bare ingenting. Jeg er begyndt på Malene Schwartz' erindring: Liveter ikke for begyndere. Jeg har stor respekt for Malene Schwartz, jeg har nydt hendes roller, både i Matador, men også i mange af de film, hun har medvirket i, og hun skriver virkelig medrivende om livet som skuespiller og bag scenen med dets op- og nedture.

Emil har det heldigvis meget bedre i dag, så jeg kan tage afsted med god samvittighed - uanset hvad, så er jeg sikker på, at Brian nok skal klare ærterne herhjemme.

8 kommentarer:

 1. God tur til Roskilde. Mon du får tid til at gå en tur rundt i byen og se hvor hyggelig den er? Hvis du er til kunsthåndværk, er der i den ene ende af gågaden en butik, der hedder Jeppe. Den er efter min mening værd at "ose" lidt rundt i...ellers godt årsmøde.

  SvarSlet
 2. Rigtig god tur - skønt med denne mulighed for at mødes med mange af dine kolleger. Håber du kommer hjem med masser af ny inspiration.

  SvarSlet
 3. Ja, nu er du jo nok godt på vej. Rigtig god fornøjelse.
  Knus fra Pia

  SvarSlet
 4. Det lyder rigtig dejligt. Det er skønt og meget givende at være afsted med kollegaer og blive fyldt op med god snak, god mad inspiration og erfaringsudveksling.
  Rigtig god tur

  SvarSlet
 5. Det lyder da rigtig godt, Annette ! Du må ha` 3 dejlige dage... Kan godt forstå, du glæder dig til at være sammen med andre, som er i samme situation som dig.

  SvarSlet
 6. Håber du får nogle rigtig gode dage. Det lyder jo til at rammerne er rigtig godt sat til både noget arbejdsmæssigt og socialt :0)

  SvarSlet
 7. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the OLED, I hope you enjoy. The address is http://oled-brasil.blogspot.com. A hug.

  SvarSlet
 8. Tak skal I ha', allesammen! Det var nogle rigtig gode dage.
  Jeg havde desværre ikke tid til at ose - det må blive en anden god gang...

  SvarSlet