Jeg er vist gået i en kyllinge- og kartoffel-rille.
Men det gør ingenting, for vi kan lide det, og det smagte nu ret forskelligt fra maden i går.
Kyllingefileterne marinerede jeg i krydderolie (chili mm.), presset hvidløg, ingefær, lidt spidskommen og en anelse kanel - det var en rigtig god kombination.
Kartoflerne er kogt, i de sidste minutter sammen med ærter, taget af varmen og vendt med spinat og hakket persille.
Og så lige lidt flødesovs (man kan jo bare nøjes med lidt :o) - af madlavningsfløde og lidt vand, muskat, salt og peber - og lidt jævning.
Da jeg hældte muskaten ned i fløden, dannede det dette mønster helt af sig selv - ret fascinerende, synes jeg.
Det lyder da lækkert ;)
SvarSletDet var det også, Anette :o)
SvarSletHej Annette
SvarSletDet er helt fantastisk at sidde her og følge med i hvad du spiser. Det lyder lækkert og ser også meget sundt ud (minus et par ting).
Du er skam også en ret habil fotograf!
Søren
Tak skal du have, Søren.
SvarSletDet skal heller ikke være lige sundt, alt sammen - der skal være plads til at skeje ud ;o)
Og velkommen her!
Ja, vil gi` dig ret i, at det faktisk er ret fascinerende med mønsteret...
SvarSletDejligt livsbekræftende at du kan glæde dig over de små ting i livet : )
Ja, Helle, naturen kan et og andet...
SvarSletHvis man kan se det store i det små, bliver livet lidt lysere :o)