tirsdag den 29. april 2008

Ny variant over samme læst

 

Jeg er vist gået i en kyllinge- og kartoffel-rille.
Men det gør ingenting, for vi kan lide det, og det smagte nu ret forskelligt fra maden i går.

Kyllingefileterne marinerede jeg i krydderolie (chili mm.), presset hvidløg, ingefær, lidt spidskommen og en anelse kanel - det var en rigtig god kombination.

Kartoflerne er kogt, i de sidste minutter sammen med ærter, taget af varmen og vendt med spinat og hakket persille.

Og så lige lidt flødesovs (man kan jo bare nøjes med lidt :o) - af madlavningsfløde og lidt vand, muskat, salt og peber - og lidt jævning.

Da jeg hældte muskaten ned i fløden, dannede det dette mønster helt af sig selv - ret fascinerende, synes jeg.
 

6 kommentarer:

  1. Det var det også, Anette :o)

    SvarSlet
  2. Hej Annette
    Det er helt fantastisk at sidde her og følge med i hvad du spiser. Det lyder lækkert og ser også meget sundt ud (minus et par ting).
    Du er skam også en ret habil fotograf!
    Søren

    SvarSlet
  3. Tak skal du have, Søren.
    Det skal heller ikke være lige sundt, alt sammen - der skal være plads til at skeje ud ;o)
    Og velkommen her!

    SvarSlet
  4. Ja, vil gi` dig ret i, at det faktisk er ret fascinerende med mønsteret...
    Dejligt livsbekræftende at du kan glæde dig over de små ting i livet : )

    SvarSlet
  5. Ja, Helle, naturen kan et og andet...
    Hvis man kan se det store i det små, bliver livet lidt lysere :o)

    SvarSlet