tirsdag den 22. december 2009

Masser af den gode sne

 

  Snehvidt

 

Sneen er væltet ned i dag – en perfekt kulisse for alle de skolebørn, der gik på juleferie, og en fantastisk udsigt for os, der arbejder videre. Alt blev dækket af det fineste hvidt, denne gang også med et tykt lag, der balancerede på alle grene. Jeg kan aldrig blive træt af at se på alt det smukke – det gør mig helt høj!

 

Snehvidt Snehvidt Snehvidt

 

Da jeg kom hjem fra kirken, var huset også godt på vej til at blive juleklart. Brian og børnene havde ryddet op både oppe og nede, nu er her støvsuget, og der blev også tid til at bygge en snemand og klippe lidt julepynt – ikke fordi vi mangler, men bare for hyggens skyld…

 

Snehvidt

Amaryllis

 

Jeg har forøvrigt forsøgt mig med en amaryllis i år, og det er da bare perfect timing – den sprang ud i går! Desværre kan jeg ikke huske, hvornår jeg købte den, så det er ikke sikkert, kunsten kan gentages (og det er vel heller ikke sikkert, sådan nogen arter sig ens). Men smuk, det er den!

 

Amaryllis

Smuk velkomst

Snepuder

6 kommentarer:

 1. Jeres nye have er også rigtig flot og hyggelig i sneklædt tilstand

  SvarSlet
 2. Det synes jeg også, Betty :o) - Og jeg nyder det hver dag!

  SvarSlet
 3. Gid det var os. Vi fik også en masse sne i går (vist ikke helt så meget som jer), men langt det meste er smeltet væk i dag - snøft snøft!

  SvarSlet
 4. Miriam, det har også tøet i dag, men det meste ligger her endnu, så jeg krydser fingre for, at det bliver her til i morgen :o)

  SvarSlet
 5. Meget, meget smukt, Annette !!

  SvarSlet
 6. Det var det, Helle! Nu er der vist lidt mindre, men vi nyder det, så længe det varer...

  SvarSlet