søndag den 21. september 2008

Hvilken rigdom

 

Mit hjerte er fyldt af taknemmelighed over de fantastiske venner, vi har fået her i Herning!

Vi havde en rigtig hyggelig MGP-aften i går. Børnene holdt fest, indtil de dejsede om, én efter én. Og bagefter var natten jo stadig ung, så vi voksne snakkede til i går var blevet til i dag, og kunne i virkeligheden have fortsat længe endnu, hvis ikke det var fordi, dynerne kaldte så højt, at det næsten ikke var til at overdøve dem længere.

I dag har vi været til høstgudstjeneste - hvor vi siger Gud tak, ikke bare for årets høst (som vi byboere jo ikke har så meget konkret med at gøre), men for "alle gode gaver", som vi synger i en af de meget brugte salmer til lejligheden. For at konkretisere det, har alle, der har lyst, taget noget "høst" med hjemmefra, som børnene bærer ind i kirken. Det kan være frugt, grøntsager, blomster, marmelade, boller eller noget helt syvende. Da vores lille frimærkehave ikke giver den helt store høst, valgte vi at tage boller med, og de skulle da fragtes standsmæssigt, mente Brian, som pludselig gik amok i lyserødt - det er da en udsmykning, der er en prinsesse værdig :o)
 

Efter gudstjenesten blev vi helt spontant inviteret hjem til en skøn familie, som vi ikke har snakket med i alt for lang tid - der var noget med et hvidkålshovede, der var for stort for dem, vi kunne nok hjælpe dem med at få det brugt, og så kunne vi da lige få en kop kaffe med i farten. Og da vi nu sad og hyggede og slet ikke kunne blive færdige med snakken, mens aftensmadstiden nærmede sig, var de helt klar til at få fire ekstra på kost. Vi kvinder ordnede have-, computer- og blogsituationen, mens mændene lavede mad - kyllingefiletterne kunne nemt strækkes ved at blive skåret i skiver - godt krydret og grillet over bøgeflis (eller hvad det nu var for noget træ, for kul var der ikke nok af) var de en himmerigsmundfuld, og sammen med de ovnstegte rodfrugter og kartoffelbåde kunne vi virkelig ikke ønske os mere. Børnene lavede desserten - kakao med vanilleis i glas, som var smukt pyntede med lyserød sukkerkant, og vi følte os som grever og baroner, da vi tog derfra, mætte i både maver og sind af mad og fantastisk selskab - en bedre weekend kunne jeg ikke ønske mig!

2 kommentarer:

  1. Tak for besøget - vi nød hvert et øjeblik!!! Stort knus

    SvarSlet
  2. Selv tusind TAK, Lisbeth. Og et stort knus lige tilbage til dig!!!

    SvarSlet