tirsdag den 30. september 2008

I flammernes skær

 

14 (skriver fjorten!) tændte stearinlys i vores lille stue!! Ja, jeg ved det - jeg kender ikke begrænsningens kunst (og er det altid en kunst?) - men det ER da hyggeligt!!
(Og nu er det efterår, og så må man godt...)

5 kommentarer:

  1. Da jeg læste dit indlæg, fik det mig til at tælle efter, hvor mange tændte stearinlys jeg har her omkring mig i stuen - og ja, jeg har også 14 tændte stearinlys. Pudsigt :-)
    De mange stearinlys her hos mig har dog en ekstra funktion end blot at sprede hygge, for vores fyr er gået i stykker, og vi kan først få et nyt om et par uger. Så jeg prøver at skabe varme v.h.a. stearinlysene.

    SvarSlet
  2. I aften er jeg kun på 10 - det er jo ingenting...;-)
    Med stearinlys skal man ikke begrænse sig, vel??

    SvarSlet
  3. Det var da pudsigt, Vibeke :o)
    Og jeg undrede mig også først over alle de lys hos jer - men det havde så sin forklaring... Ikke så rart med et fyr, der står af - men så må I jo nyde den hygge, der følger med varmen :o)

    Nej, 10 er da slet ikke noget at skrive hjem om, Lisbeth ;o)
    Jeg tror bestemt ikke, man skal begrænse sig - de sorte pletter på lofterne lærer man jo hurtigt at ignorere ;o)

    SvarSlet
  4. - og en smuk, smuk stage er det forresten også, Annette - og så bliver man selv så smuk i skæret fra levende lys, ikke? ;-)

    SvarSlet
  5. Vi fandt stagen i Sverige i sommers, et cetera, og jeg synes, det var et rigtigt godt fund! Jeg elsker at finde den slags skønne ting på loppemarkeder rundt omkring.

    SvarSlet