fredag den 18. september 2009

Æblesjov

 

Æbler med meget mere...

 

Der er gang i æblerne her i efterårskøkkenet. I den store gryde putrer Liselottes æblechutney – den er fyldt med spændende ting, der spreder dufte i hele huset, og jeg glæder mig meget til at smage! Ved siden af koger skrællerne – de skal blive til æblesirup.

Er det ikke bare husmoderligt?! Det føles i hvert fald godt at bruge rub og stub.

3 kommentarer:

  1. Aii hvor lyder det dejligt - men for f...... da osse, hvis jeg havde vidst at man kunne lave sirup at kernehus og skralder, så havde jeg da lavet sirup i går, for der skrællede jeg en hel spandfuld æbler.

    Tak for linket og ha’ en god lørdag. :-)

    SvarSlet
  2. Jo, det lyder vældig husmoderligt - men det er vel også én af dine titler...

    Jeg kan næsten dufte det gennem skærmen (;

    SvarSlet
  3. Det var så lidt, Catarina - du må have skrevet det bag øret til en anden god gang :o) - Og velkommen her!

    Helle, det lyder en smule gammeldags, men rummer jo egentlig en masse godt, så jeg bryster mig gerne af at være husmoderlig ;o)

    SvarSlet