Der er gang i æblerne her i efterårskøkkenet. I den store gryde putrer Liselottes æblechutney – den er fyldt med spændende ting, der spreder dufte i hele huset, og jeg glæder mig meget til at smage! Ved siden af koger skrællerne – de skal blive til æblesirup.
Er det ikke bare husmoderligt?! Det føles i hvert fald godt at bruge rub og stub.
Aii hvor lyder det dejligt - men for f...... da osse, hvis jeg havde vidst at man kunne lave sirup at kernehus og skralder, så havde jeg da lavet sirup i går, for der skrællede jeg en hel spandfuld æbler.
SvarSletTak for linket og ha’ en god lørdag. :-)
Jo, det lyder vældig husmoderligt - men det er vel også én af dine titler...
SvarSletJeg kan næsten dufte det gennem skærmen (;
Det var så lidt, Catarina - du må have skrevet det bag øret til en anden god gang :o) - Og velkommen her!
SvarSletHelle, det lyder en smule gammeldags, men rummer jo egentlig en masse godt, så jeg bryster mig gerne af at være husmoderlig ;o)