mandag den 7. september 2009

Fredfyldt lykke

 

Villa Provence

Villa Provence Villa Provence

Villa Provence

Villa Provence

Villa Provence                     

En fantastisk oase, et lille stykke Provence midt i Århus – det er Villa Provence. Vi havde ikke en finger at sætte, alt var bare så gennemført og fantastisk smukt!

 

Villa Provence

Villa Provence

 

Morgenmaden var uovertruffen, servicen var i top, og hyggen var i højsædet overalt på hotellet. Når man sad i de bløde sofaer i loungen med fransk musik i ørerne, nippede til oliven og gulerodsstave, der stod fremme, og bladrede i nogle af de mange bøger om alt fra fransk indretning til Claus Dalbys havebøger, eller sad i eftermiddagssolen i den skønne gårdhave og lyttede til den stille rislen fra springvandet og så på alle blomsterne – så var man nærmest i himlen.

 

Villa Provence

Villa Provence Villa Provence

 

Vi nød at hotellet lå helt nede i midtbyen, så vi nemt kunne gå til og fra, kigge lidt på festugen, hygge på hotelværelset, finde en restaurant, lytte til en kvart koncert (da vi endelig fandt et alternativ til ølteltenes dansktopsange), bare nyde stemningen…

 

Villa Provence

Villa Provence Villa Provence

Villa Provence

 

Søndag eftermiddag smuttede vi til Ingerslev Boulevard, hvor der er bagagerumsmarked 1. og 3. søndag i måneden, sommeren igennem – et skønt sted, hvor der var masser af gode fund. Så vi var glade for, at vi havde bilen med til at transportere de to zinkbaljer, denne skønne lampe og lysestage, et udtjent DSB-skilt og lidt flere småting, der fandt vej til vores bagagerum.

 

Ingerslev Boulevard

Ingerslev Boulevard

Fund

 

Weekenden sluttede af med genforening med børnene, aftensmad og hygge hos mine svigerforældre – en skøn weekend har det været, dejligt at nyde tosomheden og blive tanket op til alle de hverdage, der følger.

 

Villa Provence

8 kommentarer:

  1. Hvor er det herligt at læse om en weekend som den I har haft. Det er jo så vigtigt at være lidt sammen uden børn, og sådan et sted er da perfekt. Hvorfor er der ikke sådan et hotel i Kbh??? ÆV

    Smukke omgivelser og et marked med guldfund. Hvad mere er der så at ønske sig?? ;-)

    Fortsat god mandag
    hilsen Henriette

    SvarSlet
  2. TUSIND tak for inspirationen til det næste mor-trænger-til-at-være-uden-pligter-i-en-weekend rejsested i vores lille dejlige Danmark.

    Nu har jeg været i hhv. Viborg og Sdr. Jylland. Næste gang smutter jeg simpelthen til "Provence" ;-)

    I Guder, hvor ser der skønt ud!

    SvarSlet
  3. Hej Annette!
    Det lyder da bare som og ser ud til at det var det perfekte sted for jer to :-)

    Det kribler helt efter at komme af sted sådan en weekend igen uden alle drengene :-)

    Knus fra Pia

    SvarSlet
  4. Det er så vigtigt, Henriette - og vi nyder det så meget - lige som vi også nyder at være sammen med børnene til hverdag :o)
    Er der slet ikke sådan et hotel i Kbh - eller noget, der ligner? Det lyder da for utroligt.

    Ja, det var da så lidt, Anita - jeg sender gerne flere kunder den vej :o) Jeg under dem det godt, for de har bare gjort det godt med det hotel!

    Det var helt perfekt for os, Pia! Og I må da have arrangeret jer en weekend mere ;o)

    SvarSlet
  5. Hej igen. Vi plejer at låne os til et sommerhus og det er nu heller ikke så ringe endda :-)

    Men nej.. jeg har endnu ikke set sådan en dejligt temahotel her i hovedstaden, men det er da muligt at jeg har overset noget.

    :-)

    SvarSlet
  6. Et sommerhus til låns er bestemt ikke ringe, Henriette :o)

    Og ellers - så har du en god undskyldning for en tur til Århus ;o)

    SvarSlet
  7. Skønne, skønne billeder, Annette - og sikken en oase! Jeg kan sandelig godt forstå I har nydt at blive tanket op : )

    Måske var det meget godt, at bilen trængte til et værkstedsbesøg - ellers havde I måske ikke grebet muligheden og bestilt overnatning her...

    SvarSlet
  8. Fantastisk sted, Helle!!
    Vi har også snakket om, at det var rigtigt godt valgt af den bil ;o) Vi havde bare sovet hjemme, hvis den havde artet sig...

    SvarSlet