onsdag den 2. september 2009

Til bilkirkegården…

 

…kører den forhåbentligt ikke, men vi er tætte på at ønske den derhen – vores kun 4 år gamle Mazda, som egentlig har tjent os godt i alle disse år, men begynder at koste os vel meget her på det sidste.

 

Arrividerci

 

Og i dag valgte den altså helt at opgive ævred. I hvert fald indtil den bliver forsynet med en eller anden ventil, som skal hidbringes fra noget nær langbortistan, og vi derfor måske først kan regne med at være kørende i egen vogn engang i næste uge.

I næste uge!!!!!

Det er jo altså ikke særligt smart, når vi nu har kæresteweekend i næste weekend – altså sådan en lørdag-søndag, hvor børnene bliver sat af hos bedsteforældrene i Århus, og vi skal være tosomme og køre hvorhen vi lyster. Og vel at mærke sover hjemme, fordi det er det billigste. Det er det så ikke nødvendigvis, når man skal med toget både her og der. I hvert fald ikke så meget billigere, at vi gider.

Så vi er klar på en billig overnatning i Århus (man kan jo ikke både købe hus, betale værkstedsregninger, skeje ud med dyre overnatninger OG have mel i munden). Og kan man så lige få sådan en med 3 dages varsel, når der tilfældigvis også er festuge? (hvilket jeg i parantes bemærket glæder mig til at genopleve) Jeg kan sige så meget, som at mulighederne ikke er mange, men vi afventer spændte resultatet…

7 kommentarer:

  1. Kan I ikke bare blive hjemme og lade det blive så meget mere luksuriøst???

    SvarSlet
  2. Øv, hvor surt altså!

    Jeg håber, at I får en dejlig kæresteweekend trods alt :-)

    Knus fra Pia

    SvarSlet
  3. Hej søde - ej hvor TRÆLS!
    Altså jeg tror da faktisk godt vi kunne undvære bilen i weekenden hvis det har interesse??
    Knus

    SvarSlet
  4. Det kunne vi godt, Lavendel, men vi prioriterer meget højt at have disse weekends uden børn - og vi skal på en 1½ times togtur for at komme til børnenes bedsteforældre - så er det, at vi ikke har lyst til at tage 1½ time hjem igen, for at gentage turen dagen efter...

    Det gør vi helt sikkert, Pia :o)

    Tusind tak for det generøse tilbud, Lisbeth - men så har vi jo ikke undskyldningen for den overnatning, der er ved at falde på plads ;o)
    Og vi klarer os nok, faktisk tror jeg, det bliver helt hyggeligt og eventyrligt med sådan en familietogtur :o)

    SvarSlet
  5. Øv med den bil. Sådan nogle skal bare være driftsikre ellers stiger temperamentet hurtigt.
    Jeg håber i har fundet en god overnatning i Århus og kan nyde festugen.
    Rigtig god weekend!

    SvarSlet
  6. Ja, så meget for en Mazda med mange hestekræfter, som accelerer hurtigt... tsk, tsk... Næh, må jeg bede om en stabil FIAT !! (denne kommentar er mest til Brian)

    Øv, øv - men det lyder til I finder ud af at få det hele til at fungere alligevel : )
    Dejligt med et lyst og positivt sind!

    Måske er det meget godt, at bilen stod af, så I kan få en undskyldning for en billig overnatning : )

    Når I nu ikke kan det hele på én gang - hvorfor så ikke bare droppe at have mel i munden... Det smager da ikke ret godt... he, he...

    SvarSlet
  7. Ja, det var lidt noget øv, Olines, men vi fandt en fantastisk overnatning, og glæder os meget til weekenden! Og god weekend til dig!

    Helle, beskeden er straks sendt videre ;o)
    Det var rigtig godt, for ellers havde vi bare sovet hjemme.
    Og man skal aldrig vide sig for sikker - Emil er f.eks. helt vild med at spise mel ;o) Synes egentlig heller ikke selv, det smager værst ;o)

    SvarSlet