fredag den 3. oktober 2008

Så lykkedes det fruen...

 

...at bestemme sig for et par støvler. Et par Dr. Martens andefødder til halv pris. Jeg behøvede slet ikke at vente til januarudsalget for at få gode tilbud. Så jeg er glad og godt tilfreds!

Børnene blev også forsynede med vinterstøvler - og nu kan Emil og jeg bytte støvler, hvis vi en dag skulle få lyst til det... det får vi nok aldrig, men altså... Det korte af det lange er, at vi nu bruger samme størrelse! VILDT!!!

10 kommentarer:

  1. Jeg købte et par præcis magen til sidste år til fuld pris....og de er alle pengene værd. Jeg havde dem på for første gang i år forleden dag..... og det var bare en skøn fornemmelse... Dem er jeg sikker på at du bliver glad for:-)

    SvarSlet
  2. Det er godt at høre, Inge - jeg er også allerede meget glad for dem :o)

    SvarSlet
  3. Hvor er de fine, der er mere Angulus end Dr. Martens over dem, synes jeg. Jeg er selv voldsomt forelsket i et par røde Angulus støvler, men de er lige brede nok til min smalle fod. Øv!

    SvarSlet
  4. Det har du ret i, Stine.
    De røde Angulus har jeg også dvælet meget ved, de er superfine, men jeg har for meget pastelfarvet tøj til, at det dur... Ærgerligt, du ikke kan passe dem.

    SvarSlet
  5. Ja, det er vildt, at Emil allerede passer fodtøj med dig. Når ens børn passer fodtøj med en selv, så kan man altså ikke længere nægte, at de ER blevet store. Der går vist heldigvis et års tid endnu, inden min førstefødte passer fodtøj med mig. Men jeg vist også lidt større fødder end dig.
    Rigtig god weekend til dig - og pøj pøj med koncerten på søndag.

    SvarSlet
  6. Nej hvor er de fede!!!
    De bliver uden tvivl dine foretrukne - jeg elsker mine Dr. Martens - glæder mig til at se dem "live"

    SvarSlet
  7. Vibeke, jeg begynder også at se i øjnene, at Emil ikke længere er min lille baby... :o)
    Tak - og god weekend til dig og dine!

    Det tror jeg også, Lisbeth.
    Du må snart se dem "live" :o)

    SvarSlet
  8. Jeg har en søn på 13 år og han er lige ved at gro ud af str. 44.....helt vildt 7. klasse....der er en dreng i hans klasse, der bruger str. 48...

    SvarSlet
  9. Min søn bruger str. 48 (han er 17) - og det har han nok gjort et par år efterhånden - så det er mange år siden at han "voksede forbi" min skostr. - og jeg bruger ellers str. 42 ;-)
    Smukke, smukke støvler iøvrigt - dem kan man kun være forelsket i!

    SvarSlet
  10. Hold da op, jeg kan godt høre, han muligvis har langt endnu...:o) Jeg håber nu ikke for ham, at han ender på 48. Udvalget må være ret begrænset i de størrelser, ligesom det må være for dig, et cetera...

    SvarSlet