tirsdag den 14. oktober 2008

Skovtur

 


Vi kørte en tur til skov og sø ved Silkeborg. Der findes også plantager omkring Herning, men når det rigtigt skal være, kører vi gerne en lille tur for at komme til et naturligt, kuperet landskab. Solen skinnede, så de smukke brændte farver flammede op - det er slet ikke til at fange med et kamera (i hvert fald ikke mit), men et smukt syn var det.

 


Vi havde den lille (snart store) kriger med, og han var selvfølgelig udstyret til lejligheden. Bemærk, at hjelmen har fået ekstra camouflage i efterårsfarver i dagens anledning.

 


Der gemmer sig mange eventyr i sådan en skov - Emil havde sit hyr med at forsvare familien mod terrorister og andet grumt, Freja fandt julepynt og en pind, der kunne bruges som støvsuger, og sådan har de hver deres interesser. Jeg fandt en skovtrold, og hele familien forundredes over naturens luner.
 


Vi gik og drømte om at kunne kende de spiselige svampe, for der må have været et helt skatkammer. Vi så mange forskellige slags, men da ingen af os har forstand på svampe, nøjedes vi med at nyde synet.

 

Freja ville ellers gerne have været på tarzanbanen i Sdr. Anlæg, men naturen har heldigvis sine egne tarzanbaner, så der var masser af udfordringer, og vi nød alle eftermiddagen i det fri.
 


2 kommentarer:

  1. Lyder som en skøn dag ude i naturen. Fortsat god efterårsferie ;)

    SvarSlet
  2. Ja, der er fantastisk lige nu, Anette - og vejret var perfekt til en skovtur.
    Tak for det :o)

    SvarSlet