fredag den 17. oktober 2008

Ny lærdom

 

Jeg faldt over begrebet magic loop hos Anne - og det skal da lige prøves, nu hvor jeg har gang i strømpepindene på den lille babyhue. Jeg må sige, at det er genialt, hvad man kan finde på you tube.

Jeg tror nok, at jeg synes, det er smart at kunne strikke de små omgange med en lang rundpind. Dog er min rundpind vist for kort til, at det kan blive rigtigt godt, men jeg slipper da for de klirrende strømpepinde, og det kan jeg sagtens se fordelen i.

Jeg nyder at være tilbage ved strikkepindene for en kortere bemærkning. Jeg er stadig ikke helt færdig med tæppet og hygger mig da også med at hækle, men jeg føler mig nu engang mere hjemme med et strikketøj i hænderne.

7 kommentarer:

  1. Hej ven.
    Er der mulighed for at vi kan lave et håndarbejds work shop - der er meget jeg gerne vil lære af dig!!!!

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. for at du ikke skal gruble alt for længe over hvem der mon havde skrevet en kommentar og slettet den igen... så var det altså bare mig der kom til at kommentere to gange... derfor :-)

    SvarSlet
  4. Det er da vist et nyt billede af dig selv under din præsentation, er det ik` ?
    Det ser ud til, at du har tabt dig... (ingen dobbelthager)

    SvarSlet
  5. Lisbeth, det kunne da være rigtig hyggeligt med en lille work shop! Jeg har lige lært min søster at hækle, så jeg er rigtigt i stødet :o)

    Jo, det er et nyt billede, Helle. Jeg har ikke tabt mig siden sidst, vi sås ;o) Om jeg har tabt mig siden sidste billede, kan jeg ikke huske - havde jeg så mange dobbelthager på det gamle ??

    SvarSlet
  6. Nej, du havde ikke så mange dobbelthager på det gamle billede... Det er måske bare fordi dette billede ser så frisk og nyt ud, tror jeg : )

    SvarSlet
  7. Så er jeg rolig igen ;o)
    Jeg havde langt hår på det gamle - måske er det det.

    SvarSlet