De lækre italienske småkager går også under navnet biscotti, som betyder bagt to gange – og det er netop, hvad de er, først som hel rulle, derefter er de skåret i skiver og tørret for svag varme.
Opskriften fandt jeg hos Inge og Anders – den er enkel, krævede ingen ekstra proviantering og kunne bikses sammen, mens aftensmaden passede sig selv. Skal helt sikkert prøves igen.
De er lidt skæve og itu – men skidt, så kan man jo se, at de er hjemmelavede. Smagen fejler bestemt ingenting – de er testede :o) Resten skal gemmes til torsdag, der får vi nemlig gæster…
Kære Annette!
SvarSletJamen dem glæder jeg mig til at komme forbi og smage :-)
Knus fra Pia
Ha ha, jeg ventede bare på din kommentar, Pia ;o)
SvarSletJeg glæder mig også, til du kommer forbi og smager :o)
Hej Annette....
SvarSletJa, de er lækre.... skal have bagt en ordentlig portion til sønnens konfirmation den 8. maj...
Det er de, Inge - tak for inspirationen :o)
SvarSletDet bliver da en succes til konfirmationsfesten! Håber, I får en dejlig dag.