torsdag den 21. februar 2008

Fødselsdagsmenu

 
 

Andebryst, marineret i rødvin, balsamico og appelsin, krydret med hvidløg, stjerneanis, kanel og soltørrede tranebær. Dertil hasselbachkartofler og en salat med mango, soltørret tranebær, pinjekerner og frisk bøfmozarella - MUMS!

Og vi hygger os!

7 kommentarer:

  1. Uhmmm, hvor ser og lyder det meget lækkert, det hele.
    -og jeg elsker mango i salaten!

    Stort tillykke til fødselslaren

    SvarSlet
  2. Det var også virkelig godt, og endda aldrig prøvet før...
    Mango er jeg også vild med!

    Tak for lykønskningen.

    SvarSlet
  3. Hej Annette!
    Et stort tillykke med Brians fødselsdag!
    Nu har jeg snart brugt en meget stor del af aftenen på at læse din blog - helt tilbage fra begyndelsen. Smadder flot arbejde. Hyggeligt at læse om alle din små og store betragtninger og tildragelser i familien. Billederne er også rigtig flotte.
    Hvor er jeg glad for, at min familie og jeg har jer til venner, og at vi også er blandt jeres venner :-)
    Knus fra Vibeke

    SvarSlet
  4. Uhhmmmm ser godt nok lækkert ud :-)

    SvarSlet
  5. Tak skal du have, Vibeke - og velkommen her på bloggen :o) Dejligt at du kan lide den.
    I er også meget værdifulde for os!

    Tak, Bambi, jeg kan næsten smage det endnu :o)

    SvarSlet
  6. Uhm! Det ser godt nok lækkert ud! Måske du bare skal udgive en kogebog? ;-)
    Knus fra Pia - og god weekend!

    SvarSlet
  7. Ha ha, Pia - der er lige den lille biting, at jeg ikke udvikler opskrifter selv, så det ville vist være snyd :o)
    God weekend!

    SvarSlet