mandag den 11. februar 2008

Vintervitamingryden

 
 

Pia har efterspurgt en opskrift på vintervitamingryden, så den får I her:

200 g kyllingeinderfilet
2 spsk olie
2 tsk karry
2 fed hvidløg
1 løg
1 porre
1 courgette
1 gulerod
1 grøn peber
2 stilke blegselleri
1/4 hvidkål
2 modne bananer
1 syrligt æble
1 dåse kokosmælk
1½ dl rosiner
salt, peber
1 bdt persille

Skær kødet i mindre stykker og svits det i en gryde (jeg bruger wok) med olie og karry. Krydr kødet med salt og peber og tag det op. Svits nu finthakket løg og hvidløg og fintsnittede porrer ca. fem minutter og tag dem op. Svits strimler af courgette, gulerod, grøn peber og blegselleri og tag det op. Svits fintsnittet kål, æble og banan med lidt mere karry. Bland alle ingredienserne tilbage i gryden og tilsæt kokosmælk og rosiner og lad retten simre ved svag varme ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber og server med jasminris og persilledrys.

Velbekomme!

2 kommentarer:

  1. Mhh... det lyder godt!
    Det kan være, jeg skal prøve at lave det en dag : )

    SvarSlet
  2. Det kan da være :o) Det er ikke svært, og det smager godt!

    SvarSlet