søndag den 30. marts 2008

Sløret blev løftet

 

Der har på det seneste været en del hemmelighedskræmmeri her på matriklen. Jeg har været medarrangør af søsters polterabend, som løb af staben i går, og har været lidt spændt på, om alting ville falde på plads, hvordan dagen ville forløbe, og om den ville falde i søsters smag. Men dagen gik over al forventning. Den inkluderede en ansigtsbehandling til den kommende brud, frokost på café (jeg fik tre lækre salater med bulgur, artiskok og spinat),
 
 
en times mavedans for os alle (de fine tørklæder fik vi om hofterne, og de klirrede lystigt, når vi rullede med hofterne - vi lærte en masse eksotiske bevægelser, og det var utrolig sjovt! - hvordan det havde set ud for potentielle tilskuere vil jeg derimod overhovedet ikke udtale mig om ;o),
 
 
CD-indspilning med den kommende brud som pragtfuld solist og os andre som kor, smæsken i jordbærtærte,
 
 
sumobrydning i kæmpedragter (der var god plads til at få agressionerne ud, og sjovt var det ;o) og hygge, pizza, underholdning mm. om aftenen sammen med drengene. Det var vigtigt for os, at det skulle være en rigtig rar dag for min søster med masser af forkælelse, hygge og også en smule udfordring. Min søsters veninder har trukket et kæmpelæs med alt det praktiske, og jeg synes, det blev en meget vellykket og superhyggelig dag.
Vi kørte hjem i nat, for jeg skulle op at spille her til morgen. Når natten så oven i købet var en time kortere end normalt, siger det vist sig selv, at vi er lidt flade i dag... Men det kommer vi nok over, og jeg har sådan nydt at tilbringe en begivenhedsrig dag sammen med min dejlige søster og hendes søde veninder. Jeg har været mere eller mindre sammen med de fleste i min familie i denne weekend, og det gør bestemt ikke glæden mindre.

5 kommentarer:

 1. Hej Annette, jeg har spændt ventet på et indlæg om den polterabend :o)

  Tusind tak for i går, jeg har som jeg har sagt før, virkelig nydt dagen. Vi er også temmelig flade i dag, så det var dejligt bare at slappe af.

  SvarSlet
 2. Hej Annette!
  Det lyder da som om I havde en dejlig dag. Uhm! jordbærtærte - det er bare GUF! Jeg får helt lyst til noget :-)
  Knus fra Pia som jo stadig er "høj" efter fredagens begivenheder!!

  SvarSlet
 3. Det lyder godt nok bare hyggeligt !!
  Jeg synes ellers et par billeder af mavedansen havde været på sin plads her på din blog, Annette... : )

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre om en stille, rolig og hyggelig polterabend...
  Ville da gerne have set et par billeder fra mavedansen ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg tænkte nok, du måske kiggede langt efter det, søster :o) Jeg skulle lige have fundet energien til at sætte noget sammen..
  Selv tusind tak! Det er godt, I har kunnet slappe lidt af i dag.

  Det er nemlig godt, med jordbærtærte, Pia! Hov, jeg er slet ikke opdateret - må lige over at læse...

  Ha, ha, Helle og Bambi :D Ja, det kunne I lide...
  Jeg havde jo alt for travlt med at danse/holde styr på arme og ben til overhovedet at tænke på at fotografere ;o)

  SvarSlet