mandag den 10. november 2008

Fotoleg

 

Så blev det også min tur til at udforske bare en brøkdel af alle mulighederne på Picnik - og jeg kan sige med sikkerhed, at det ikke bliver sidste gang - for det er både nemt og gratis.

Jeg ville lige forsøge mig med de runde hjørner - jeg vil gætte på, at det ikke dur, når min baggrund ikke er hvid, men prøves skulle det...

Og så var der da vist noget med en støvsuger...

8 kommentarer:

  1. Uden at være sikker mener jeg, at man kan vælge farver til de runde hjørner. Hvis du kender hex-koden til din baggrund kan det være, at du kan få det til at virke?

    SvarSlet
  2. Det kan man i hvert fald på Roundpic.com som jeg tidligere har brugt.

    SvarSlet
  3. Tak for hjælpen, Stine - jeg bliver jo hele tiden klogere og klogere ;o)
    Jeg anede ikke, hvad hex-kode var, men har næsten fundet den. Jeg tror, problemet er, at min baggrund ikke er ensfarvet, så det er svært at ramme den helt.

    SvarSlet
  4. Det gode ved denne blogverden er, at man hele tiden lærer nyt. Jeg elsker det :-)

    Og ja, det er nok svært at ramme en meleret baggrund, men man skal godt nok nærstudere billedet med lys for at se overgangen.

    SvarSlet
  5. Ja, det er sjovt at udvide horisonten på den måde.

    SvarSlet
  6. Kære Annette. At lege med billeder er altså ulige sjovere end at støvsuge. Jeg der er helt ny i denne blogverden lærer nyt dagligt og det er næsten den halve fornøjelse syndes jeg.

    SvarSlet
  7. Jeg har bogmærket dit link til Picnik og vil kikke på om det er bedre end det program jeg bruger (PhotoImpact). Tak for linket.

    SvarSlet
  8. Det er bestemt sjovere, Marina, men jeg tog mig sammen og fik også lavet lidt "fornuftigt" i dag. Jeg har også lært utroligt meget, siden jeg startede først på året. Det er en helt ny verden, der åbner sig for én.
    Jeg kender ikke PhotoImpact, men picnik har i hvert fald rigtigt mange muligheder. God fornøjelse!

    SvarSlet