onsdag den 12. november 2008

Stille...

 

Der har været utroligt stille på matriklen i eftermiddag. Børnene har haft hver deres klassekammerat på besøg, og de har været dybt optaget af hver deres leg. Soldaterne, fly og våben blev omhyggeligt stillet op på drengefronten, og i pigeværelset blev der spillet, klædet ud og skiftet tøj.

Annes omvendte version af farserede peberfrugter passer sig selv i ovnen, så jeg kan koncentrere mig om forældre, der kommer på skift for at hente børn, og få ryddet lidt op i køkkenet, inden jeg skal på arbejde igen. Duften af timian breder sig langsomt, men sikkert i hele huset - der er stadig masser i haven, så der blev drysset med rund hånd. Der mangler bare lidt riskogning, så er vi helt klar!

2 kommentarer:

  1. Og er det ikke bare fantastisk, når børnene passer sig selv - hygger på egen hånd med kammerater? Det er altså en kompetence, der vil noget - det er bare så skønt! Lyder som en dejlig eftermiddag! :)

    SvarSlet
  2. Jo, det er dejligt, Astrid.
    Og det var så hyggeligt, at de begge havde en legekammerat - tit har der kun været en ad gangen, og søskendebarnet har været med, sådan lidt på sidelinien.

    SvarSlet