mandag den 17. november 2008

Slotskælderstemning...

 

...er der ikke meget tilbage af her i hytten. Og der har ellers været en del, skulle jeg hilse og sige!
Det er ikke lige hver dag, jeg går rundt med sådan en støvfister, og også langt fra hver måned. Så der samler sig en del spindelvæv i lysekroner og kroge rundt langs loftet.

Man siger jo, at en stor del af nutidens allergiproblemer simpelthen skyldes, at vi bor for rent. Derfor er der ingen af os, der døjer med den slags!

Men en gang imellem skal der jo tages affære. Og nu er der ikke lang tid, før Gertrud Sand finder den store kasse frem, så derfor skulle der lige renses lidt ud, så der er en chance for at se alt glimmeret...


(Desværre er vores støvkost ikke sådan en skønhed, men en mangefarvet rædsel - hvilket er fuldstændigt ligegyldigt, da den henslæber det meste af sit liv i et kosteskab... Men disse skønheder er fundet her)

5 kommentarer:

  1. Å hvor er de fine. Da jeg var i Sydafrika sidste år så jeg støvekoste i strudsefjer og det krævede virkeliget alt min viljestyrke at forklarer mig selv at det altså er fjollet at støve af med noget så kostbart. Tilgengæld har jeg en utroligt smuk kost, hvilket nu ikke er så praktisk igen fordi jeg altid bliver knotten når den bliver brugt af mand og børn på hensynsløse måder. Nyd det rene hjem, det er skønt så længe det varer.

    SvarSlet
  2. Det er nu en go fornemmelse når hytten er ren - så langt er vi ikke endnu. Og når vi det ikke må vi håbe glimmeret alligevel kan ses ;-)

    SvarSlet
  3. Marina, de ser rigtig flotte ud, sådan nogle fjerkoste. Og jeg tror da også bestemt, at smukke redskaber gør fornøjelsen ved arbejdet større.
    Men fornuftigt og praktisk er det ikke..
    Det er nemlig skønt med et rent hjem, så længe det varer - og det varer længe, før der bliver så beskidt, som der var lige før ;o)
    Lisbeth, man kan jo ikke gøre alt på én gang :o) Og skulle det misse, bliver det nu nok jul alligevel ;o)

    SvarSlet
  4. Det lyder rigtig godt at spindelvævene og nullermændene nu er fordrevet - i hvert fald for en tid...
    Jeg har også tænkt mig at skulle i gang med sådan en omgang, inden julekasserne bliver fundet frem. Særligt i stuen og køkkenet trænger der - måske bliver det i weekenden... ellers har jeg 2 afspadseringsdage i næste uge, hvor jeg endnu ikke har planer.

    SvarSlet
  5. Det er en rigtig god fornemmelse, Helle - fantastisk, som der nu er genskin i alting :o)
    Og skønt at have sådan nogle afspadseringsdage i udsigt.

    SvarSlet