søndag den 24. maj 2009

Dejlige søndag

 

Tørklædet skrider frem

 

Vi har virkeligt været aktive i dag.

Et par kasser er pakket. Forårsløgene, jeg gennem tiden har fået eller købt, er gravet op af jorden, for senere at blive sat i en ny have, hvor forårsløg stort set er det eneste, der mangler. Hvilket har sat sit præg i form af en vabel i min åbenbart sarte håndflade.

Ind i mellem var der også tid til at sidde med hækletøjet og nyde solens varme stråler. At nyde en lille smoothie, som børnene (næsten) helt selv havde lavet og serverede med velfortjent stolthed. At gå en tur i samlet flok til købmanden for at købe forsinket lørdagsslik. At ligge udstrakt på et tæppe og falde i søvn i solen. At være.

Skønt!

Efter aftensmaden kom jeg i tanker om den ølkage, jeg havde lovet at bage til Emil og hans klasse, der tager på lejrskole i morgen (og han glæder sig, skulle jeg hilse og sige! Det meste af eftermiddagen har han pakket med stor entusiasme, krydset af på pakkelisten, og planlagt, hvad der skulle være hvor). Heldigvis er ølkagen jordens nemmeste kage, vil jeg tro, og den står nu og luner sig i ovnen, mens det er tid for mig at slænge stængerne op og læne sig tilbage.

2 kommentarer:

  1. Ja, det lyder da godt nok aktivt : )
    Godt at du også har tid til bar at være...

    SvarSlet
  2. Ja, Helle - det er på tide at komme op i omdrejninger, jeg kan da lige se et par projekter for mig :o)
    Og pauserne - de skal til :o)

    SvarSlet