torsdag den 13. november 2008

Rejer i godt selskab

 

Der var rejer i fryseren, der trængte til at blive spist.
Og tiden til madlavning var knap - så denne ret fra Spis Bedre var perfekt i aften.

Frossen spinat blev tøet i gryden og blandet med creme fraiche, hvidløg, salt og peber - og blev serveret med kogt ravioli, masser af rejer og citron. Enkelt og lækkert!

Arbejdsdagen har været lang og intens, og aftenen er tilbragt sammen med gode venner. Så jeg er ved at være grydeklar...


PS. Og så ikke et ord mere om mad i denne omgang - mine maduger slutter snart, og så er det min tur til at ligge på sofaen, mens der kokkereres

9 kommentarer:

  1. Det lyder lækkert og enkelt !
    Det er nu en supergod ordning I har dér med hver jeres maduger...
    Jeg har fri i 4 dage nu - skønt - og det endda selvom jeg lige har haft 1 uges ferie !
    Og så har jeg i øvrigt fået speedbådscertifikat : ) Vi bestod alle i kollegaflokken - dejligt !
    Fredshavn har jo købt en speedbåd, så vi kan komme ud at sejle med beboerne.

    SvarSlet
  2. Så må vi jo vente 14 dage med ny inspiration ti vores mad!!! - Har du tænkt på det?? ;-)
    Nej du får en velfortjent pause på køkkenfronten! Nyd sofaen

    SvarSlet
  3. Jeg er meget glad for vores madordning, Helle.
    Sikke, du holder fri - jeg er kun lidt misundelig... ;o) Håber, du får nogle gode fridage.
    Og tillykke med certifikatet - spændende!

    Ups, nej det har jeg ikke tænkt på Lisbeth - så må I leve af havregrød!! ;o)
    Du kan tro, jeg vil nyde!

    SvarSlet
  4. Nå, der var ideén til vores aftensmad i aften jo!! Hvor ser det lækkert ud - og i min familie elsker vi rejer ;0)

    Tak for inspirationen :0)

    SvarSlet
  5. Velbekomme, Ulla - dejligt den kan bruges. Vi er også fælles om at være vilde med rejer hos os.

    SvarSlet
  6. Uhm, skøn opskrift.

    Ha' en rigtig god weekend

    SvarSlet
  7. Puttenings - ja, ikk'?! :o)
    Tak, i lige måde.

    SvarSlet
  8. Nå, så må jeg undvære din inspiration. I aften har jeg lavet din kikærte curry - bare med sojabønner, som jeg havde tilovers fra en salat i går. Det smagte rigtg godt. Fin madordning I har. Måske din mand vil lægge et par opskrifter ud??? :-)

    SvarSlet
  9. Sojabønner har jeg aldrig smagt, men det lyder da som et fint alternativ - godt, at opskriften kunne bruges.
    Jeg vil ikke lige love, der kommer opskrifter fra mandens hånd. Men modsat skal det da heller ikke udelukkes...

    SvarSlet