søndag den 30. november 2008

Stilhed efter stormen

 

Roen og freden sænker sig over vores lille hjem. Der har ellers været liv og glade dage hele weekenden. Vi har holdt fødselsdagsfest og haft besøg af hele min søskendeflok med "påhæng", og det har været skønt endnu en gang at være sammen alle mand - 13 har vi været i alt - incl. sidst tilkommende nevø, som nu er 9 måneder og gang på gang charmerer hele flokken. Det er en skøn alder, og min lille nevø er bare en dejlig og næsten evig-glad dreng!

Om natten har madrasserne været spredt rundt over hele huset, der har næsten hersket lejrstemning, og om dagen blev madrasserne stuvet sammen i vores seng, så den sparsomme gulvplads kunne udnyttes bedst muligt.

Mad skal der til, og jeg har da også tilbragt en rum tid i køkkenet i denne weekend. Jeg vil heller ikke mene, at nogen er gået sultne herfra, for begrænsningens kunst har jeg ikke helt lært endnu, men så længe jeg nyder det, er der vist ingen grund til at lave om på det.

Det har været en fantastisk weekend i dejligt selskab - jeg er så inderligt taknemmelig over min familie, som jeg bare holder så meget af - men nu er jeg træt, og nyder roen og min sofa, som har kaldt ivrigt på mig...

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det bare hyggeligt med jeres weekend, men jeg forstår også godt, at du nu nyder roen - og skønt for dig, at du også har fri i morgen :-)
    Her har jeg også smækket fødderne op og nyder en rolig aften oven på en weekend med fuld program.

    SvarSlet
  2. Det var bare SÅ hyggeligt, Vibeke - og jeg er meget glad for min fridag i morgen :o)
    Fortsat rigtig god aften!

    SvarSlet