søndag den 22. marts 2009

Aaahhh…

 

Det har været en dejlig weekend. En lørdag formiddag og eftermiddag med tid til praktiske gøremål som rengøring, sortering og den slags, som altid er rart at få gjort, og som føles ekstra påtrængende, når foråret banker på, og der er en flytning i horisonten.

Lørdag aften blev tilbragt hos dejlige venner – en pragtfuld aften i godt selskab, med lækker mad og snak til langt ud på de små timer.

 

Skønne smykker...

 

En stille og rolig søndag eftermiddag med plads til at falde i staver, til leg og spil med børnene, og til – endelig – at få taget hånd om min iturevne perlekæde, der tålmodigt har ligget og ventet på bedre tider. Tålmodighed var sandelig også, hvad jeg skulle finde frem i store mængder, for det er ikke så ligetil at lirke en lille wire, fyldt med perler, ind i et ligeså lille hul, og få den til at blive der. Til sidst greb jeg til den giftige limtube, gav det hele en ordentlig omgang og håber, det holder. Mine fingre fik også en god dosis, det er ikke det rene vand, kan jeg konstatere, men det bliver vel slidt af med tiden, måske når jeg skifter ham. Da jeg var i gang med limen, fik jeg også endelig repareret min fine broche, som jeg fik af Brian til vores kobberbryllup. Jeg elsker den, og glæder mig, til den kan komme til ære og værdighed igen.

Og nu venter Brian med pandekager. Aaah, dejlige søndag.

4 kommentarer:

  1. Smuk broche !
    Det lyder som en skøn weekend : )
    Jeg har været til opera i aften i Musikhuset i Esbjerg, "Barberen i Sevilla". Det var en oplevelse, men nok ikke noget jeg kommer til at gøre ret ofte... Synes det bliver lidt for langtrukkent...

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Det lyder som en dejlig weekend. Lige sådan en der giver kræfter og glæde indeni.

    Jeg kender godt det med limen. Fornylig skulle jeg lime et lakstempel og havde fingrene i en ekstra stærk og meget smart flaske lim. Den smarte flaske var bare helt umulig at få lim ud af og da det endeligt skete var limen ude i et sprøjt der på 1 sekundt limede to af mine fingre sammen. Jeg måtte rykke hud af for at få fingrene fra hinanden igen... Men resten af limen var nu væk fra hænderne allerede to dage efter så du behøver ikke skifte ham.

    Brochen er meget yndig. Jeg kan godt forstå du er glad for den.

    SvarSlet
  4. Helle, det lyder spændende - jeg vil rigtig gerne se en opera engang, har kun set en moderne opførelse af konservatoriestuderende - men det er vist heller ikke noget, Brian går og drømmer om ;o)

    Puh, sikke en oplevelse, Marina. Så stærk var min lim heldigvis ikke, så huden er hel endnu og bare lidt ekstra forseglet ;o)

    SvarSlet