På trods af varmegraderne fik jeg gang i kødgryderne, for det er nu så dejligt nemt at have en frossen kødsovs med i køletasken, som lige kan varmes, når vi når frem.
Kødsovsen her ligner på overfladen en ganske almindelig, brun kødsovs, men helt almindelig er den ikke. Den har et twist af dild, og var alle børns favorit i mit barndomshjem - det er den stadig, og mine børn og manden med er også vild med den, så den er ofte på menuen her. Resten af familien ynder at spise den med ketchup, men jeg vil helst have den naturel.
Opskriften får I her:
2 løg hakkes og svitses. 500 g oksehak svitses med, til det har skiftet farve. 3 tsk soya, 180 g creme fraiche, ½ dl vand, 2 spsk tørret dild, 1 tsk salt og friskkværnet peber tilsættes, og det hele koger ca. 15 min. Jævnes og farves evt. med kulør, og serveres med spaghetti.
2 løg hakkes og svitses. 500 g oksehak svitses med, til det har skiftet farve. 3 tsk soya, 180 g creme fraiche, ½ dl vand, 2 spsk tørret dild, 1 tsk salt og friskkværnet peber tilsættes, og det hele koger ca. 15 min. Jævnes og farves evt. med kulør, og serveres med spaghetti.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar