tirsdag den 29. juli 2008

Man har en plan, indtil man laver en ny...

 

Vi havde tænkt os at tage en tur i Haunstrup Dyrepark i dag (ja, sådan hed det engang - nu hedder det Jyllands Park Zoo, men for os hedder det altså Haunstrup Dyrepark!). Men Emils hals ville noget andet - et besøg hos lægen bekræftede, at det er halsbetændelse, han døjer med. Så nu er han sat på pencillin, og vi krydser fingre for, at han - og alle vi andre - er klar til på lørdag, hvor vi meget gerne skulle vende næserne mod Polen.

Og imens vi krydser alt, hvad vi har, hygger vi os herhjemme. En tur i dyrepark er hyggelig, men det er en dag i haven nu også, så det gør ikke mig så meget - og børnene hygger sig med det ene UNO-spil efter det andet, Emil i vandret stilling på sofaen og Freja siddende ved siden af. De nyder vist også roen.
 

De cremefarvede tagetes stod i fuld flor og ventede på os, da vi kom hjem. Et dejligt syn at blive mødt med! Haven bugner i det hele taget med ærteblomster og løvemund. Den første dahlia er også klar lige om lidt, og minsandten om ikke endda tobaksblomsterne står på spring - dem havde jeg ellers næsten opgivet. Græsset er nu slået, gulvet er støvsuget, og alting ligner efterhånden sig selv. Og nu har jeg vist et tæppe, en vanddunk og et Femina i haven, der kalder...

2 kommentarer:

  1. Jeg krydser med. God fornøjelse med blad og drikke, og god bedring med Emil. Halsbetændelse er ikke lige det man forbinder med overhedt sommervejr, så han har forhåbentlig ikke også høj feber.

    SvarSlet
  2. Tak for det, Sifka. Det kommer også fuldstændigt bag på mig, at han skal trækkes med den slags nu. Heldigvis er feberen ikke så høj igen, men lidt er der da.

    SvarSlet