mandag den 28. juli 2008

Flere Sverige-billeder...

 


Vi boede i et kæmpehus med tre selvstændige lejligheder, men med plads til, at vi alle kunne opholde os i den nederste - en genial indretning til så mange. Det var hyggeligt indrettet med små kludetæpper overalt, skønne møbler og en pragtfuld lysekrone, der nemt kunne have smuttet med i bagagerummet... Stemning for alle pengene!
 


Og vi nød i den grad at bo med udsigt til søen, hvor vi også badede og sejlede ud i den lille båd, der hørte til huset.
 
Far og søn var ude på et par fisketure, dog uden fangst. På vejen ned mod søen var der massser af vilde hindbær, og Freja kunne stå i evigheder og hygge sig med at plukke - og vi kunne glæde os over, at hun kunne tage sig tiden til det.
 
En enkelt løbetur for os to gamle blev det også til, det var faktisk hyggeligt for en gangs skyld at løbe sammen, og rammerne kunne jo ikke være bedre...
 


Vi besøgte en gård (et af de mange, mange smukke træhuse), hvor der var minizoo. De havde både rensdyr, zebraer, høns, påfugle, får og geder - og en af påfuglene foldede sig ud til ære for os og stod længe og poserede, så vi rigtigt kunne nyde den flotte fjerdragt.
 

Vi har sejlet igennem sluser og via en akvædukt (som er en vandbro - altså en kanal, der hænger over landskabet) til de smukkeste søer, vi har sejlet med dampskib og kano, og på vejen hjem til DK så vi det mest fantastiske landskab, ved det store vandfald i Trollhättan. Vandet faldt desværre ikke, mens vi var der, men landskabet var imponerende.
 


Vel hjemme nyder vi solen og varmen, vi vasker tøj, sorterer billeder, hygger os med lidt besøg og glæder os over at kunne tage en dag ad gangen. Det er lige en ferie efter mit hovede...
 

4 kommentarer:

  1. Det lyder da bare som en rigtig ferie, I holder jer der :-)
    og sikke skønt der er i Sverige - jeg har aldrig været der selv.
    Knus fra Pia

    SvarSlet
  2. Det er en dejlig ferie, Pia :o)
    Sverige kan klart anbefales - det er et godt sted at være med børn, og man behøver ikke køre så langt.

    SvarSlet
  3. Jeg vil os'.... :D
    Det er et fantastisk sted og elsker deres træhuse, de er smukke og nostalgiske! :)

    SvarSlet
  4. Helle, du må bare afsted ;o)
    Jeg faldt også pladask for træhusene - det er jo ren Lønneberg nostalgi, i det virkelige liv!

    SvarSlet