søndag den 18. maj 2008

Hyggelig familiedag

 


Det var en rigtig hyggelig dag, familiedagen i går. Vejret artede sig fra sin bedste side, blæsten var strid, men der var tørt, og solen lunede - så hvis bare man fandt sig en lækrog, var der faktisk helt varmt.
 


En stor del af eftermiddagen tilbragte vi ved Egå Engsø, som ligger lidt nord for Århus. Søen er åbnet for halvandet år siden - den blev genskabt i Lystrup Enge, som har været drænet siden 1950'erne. Den er ca. 100 ha skal stor, og der er et rigt dyreliv og dejlig natur. Søen er meget polulær for beboere i området, og udover naturgevinsten vil søen også fjerne en stor mængde næringsstoffer fra Egåen og dermed bidrage til et bedre miljø i Århusbugten.

 

Der er anlagt en stor naturlegeplads med stenaldertema, og vi har flere gange været både rundt på legepladsen, gået på stierne ved søen og været oppe i udsigttårnet for at nyde udsigten og betragte fuglelivet i området.
 


Resten af dagen gik med indtagelse af svigermors fantastiske mad, hyggesnak og leg med børnene, så det var lige til at klare :o)

4 kommentarer:

  1. Sikke nogle skønne naturbilleder du har fået i "kassen" :-) Dejligt med sådan nogle dage, hvor man er sammen med familien og "sådan noget-svigermormad" er jo nærmest altid godt ;-)

    Knus fra Pia

    SvarSlet
  2. Tak, Pia :o)
    Ja, de er nemlig rigtig dejlige, sådan nogle hygge-ned-i-gear-familie-dage, og svigermors mad har jeg bestemt ikke noget at udsætte på :o)

    SvarSlet
  3. Tak for i går, Annette - det var hyggeligt !
    Endnu engang smukke billeder, og nu har jeg set dig i aktion med kameraet. Det kan godt betale sig at bruge tid på det, når resultatet bliver så godt som dit : )

    SvarSlet
  4. Selv tak, Helle - det var nemlig rigtig hyggeligt!
    Og tak for roserne :o)

    SvarSlet