fredag den 2. maj 2008

Pyh ha...

 

Puh, for en eftermiddag - halvdelen af Hernings borgere (os selv inclusive...) havde vist bestemt sig for at skulle i byen i dag. Hvilket selvfølgelig også var oplagt, da mange har fri, butikkerne åbent, og vejret var godt. Men det lykkedes os da at få overstået frisørbesøget, at få fundet en sommerjakke til Freja og at få købt ind. Jeg vil godt advare mod at tro, at man kan vente til maj med at købe børnejakker - alt var stort set ribbet, og det lykkedes kun med fynd og klem og med en hurtig forhøjelse af budgettet at få frøkenen forsvarligt ekviperet.
 

Til aftensmaden fik jeg lyst til at prøve lidt nyt tilbehør - disse tomatskiver så jeg i mit nye blad, Spis Bedre - de er jo egentlig bare en variation af den gode, gamle tomatsalat, men bestemt en lækker variation! De er såre enkle at lave - tomatskiver toppes med hytteost, hakkede oliven og hakket basilikum, dryppes med citronolie og krydres med peber. Det skal helt klart prøves igen.

Resten af aftenen skal tilbringes i sofaen med benene oppe, hækletøjet, den bærbare og en bog inden for rækkevidde og så måske en kop kaffe og et stykke chokolade - det kan jeg vist lige klare...

11 kommentarer:

 1. I Aalborg var der godt nok også mange mennesker i gågaderne, men vi nåede heldigvis det vi skulle :-)

  Tomat-skiverne ser ualmindeligt lækre ud. Jeg har faktisk det blad, men har ikke nået at læse det. Det er vist en fejl...

  SvarSlet
 2. Glæd dig, Stine :o) Jeg synes, der er rigtig meget inspiration at hente.

  SvarSlet
 3. Sådan nogle skiver skal vi bare ha' på søndag, det har jeg lige besluttet her og nu, de ser superlækre ud, og ville garanteret smage godt til nogle oksefrikadeller og en skåfuld nye kartofler!
  Tak for inspiration :-)

  SvarSlet
 4. Her på matriklen er det Kasper, der laver mad her på matriklen. Bladet er en julegave fra en veninde - jeg kan vælge retterne og Kasper kan så få æren af at lave dem ;-)

  De der tomatskiver må på næste uges madplan!

  SvarSlet
 5. Ups, der kom lige en ekstra "her på matriklen" med i ovenstående kommentar...

  SvarSlet
 6. Anne, det lyder som en superlækker kombination. Det var så lidt :o)

  Stine, det lyder ellers som en god ordning :o)
  (Bortset fra, at jeg ville savne at lave maden selv...)

  SvarSlet
 7. Jeg er faktisk ikke særlig vild med at lave mad, så jeg nyder det virkelig, at Kasper godt kan lide det :-)

  SvarSlet
 8. Det lyder jo som det helt perfekte match :o)

  SvarSlet
 9. Hej Annette!
  Ja, men så var det jo godt at jeg kom af sted i går formiddags inden ½-delen af Hernings befolkning valgte at komme af sted i byen ;-)
  Jeg synes i hvert fald ikke der var overmange da jeg var af sted i går formiddags.
  Og jeg måtte jo lige købe det blad med hjem, så måske jeg også skulle forsøge mig med de der tomater :-)

  KNus fra Pia

  SvarSlet
 10. Det er lidt utroligt med indkøb af diverse nødvendigheder til børnene.....man skal nærmest starte ud i vintermånederne for at få et rigt udvalg af både sommerjakker, sandaler og diverse!

  Jeg nægter at lade mig styre af det, selvom det da kan være irriterende at der ikke er så meget vælge imellem ;0) Men det lykkes jo alligevel altid at få noget fint.

  De ser bestemt lækre ud tomaterne....lige noget for mig, der ELSKER tomatsalat ;0)

  SvarSlet
 11. Pia, god fornøjelse med bladet :o)

  Ulla - jeg tror nu nok, jeg vil prøve at være lidt tidligere ude en anden gang - man kan jo bruge en forfærdelig masse krudt på at rende fra Herodes til Pilatus, når udvalget er forsvindende lille...
  Tomaterne var vildt lækre :o)

  SvarSlet