tirsdag den 6. maj 2008

En klassiker i nye klæder

 

Endnu en aftensmad i det grønne - skønt!

Vi afprøvede de hjemmelavede burgere, jeg havde set hos Valdemarsro - de er anbefalelsesværdige!
 
 
Bollerne er med oliven, bøfferne er med soltørret tomat og med en skive ost og et stykke sprødt parmaskinke på toppen, og herligheden serveres med guacamole og kartoffelbåde. Der er mange, intense smagsindtryk, og det er utroligt lækkert - selv børnene kunne faktisk leve med den nye variant af deres elskede klassiker.
 
 
Ved terrassen har vi et lillebitte bed, som (ret tilfældigt) er holdt i lilla farver. Jeg har ladet mig fortælle, at denne blomst er en havehyacint. Den breder sig, men det må den gerne, for jeg synes, den er meget sød.
 
 
Akelejen er jeg ret vild med - den breder sig også glad og gerne, og lige om lidt er blomsterne klar.
 

 
Det er jeg også - til at sidde i sofaen og lave ingenting! Jeg møder tidligt i denne uge, vi har kirken fyldt af ivrige 3. klasses elever, som har temauge. De hører bibelhistorie, synger salmer, laver drama, kreative altertavler i ler, ser orgler, hører om præstens arbejde og oplever kirken på deres præmisser - en rigtig god ting, synes jeg. Mine arbejdsopgaver i den forbindelse er ikke så mange, men hele stemningen i kirken er præget af, at der er liv og glade dage - det er dejligt med alle de glade børnestemmer i kirken, og de arbejdsopgaver, der kræver lidt mere ro må jeg så bare klare efter middag, hvor stilheden sænker sig.
Her sænker stilheden sig også - jeg vil lige nyde en helv time mere i sofaen, inden dynerne kalder, så jeg kan være frisk i morgen tidligt...

4 kommentarer:

  1. De ser rigtig gode ud, jeg er gald for at de også faldt lige i jeres smag :-)
    Måske vi selv skulle lave sådan en omgang snart. Bøfferne gør sig nemlig også godt på grillen...

    SvarSlet
  2. Tak fordi du deler, Valdemarsro - det er dejligt med lidt inspiration :o)
    Jeg kunne sagtens forestille mig, at de bliver gode på grillen. Det bliver ikke til så meget i hverdagene for os, men på lørdag tror jeg da, vi skal have tændt op i den grill...

    SvarSlet
  3. Åhhh tusinde tak Annette.... Så den hedder en havehyacint.... :-D

    SvarSlet
  4. Det var så lidt, Bambi - jeg har faktisk også selv været ret nysgerrig efter, hvad det er for en, men fik det opklaret af min mormor :o)

    SvarSlet